STABEKK JANITSJARORKESTER ♫, stiftet 1918


      bilde

KOMMENDE KONSERTER:

SJO i RM
Søn 10.mars, kl 15:25
Lillestrøm Kultursenter
Dirigent Anna F. Hartmann
Arr.side RM


Før-NM-konsert
Tir 12.mars, kl 19:30
Bærum Kulturhus
Dirigent Anna F. Hartmann
Med Opus 82 og ABUK
Bærum Kulturhus, billettsalg


SJO i NM
Lør 16.mars, kl 10:45
Royal Garden, Trondheim
Dirigent Anna F. Hartmann
Arr.side NM

JULETREFEST?
SJO gjør det enkelt for din bedrift/forening å arrangere juletrefest! Vi stiller med glade lekenisser og orkester, og julenissen har poser til alle barn.
Mer informasjon (PDF)

SPILLE I SJO?
Har du lyst til å spille med oss? Vi har plass i flere grupper, ta kontakt med en i styret.
For informasjon om å spille i SJO, se her
.

FØLGE/STØTTE SJO:
Facebook Instagram Grasrotandelen


| Epost: sjo(at)sjo.no | Adresse: Pb 90, 1319 Bekkestua | Bank: 1627.30.67985 | org nr: 982 801 397 |
 

Hva ble spilt:
Kenneth Hesketh : Danceries

Elisabeth Fossan
1.sats: Kan vi få en noe svakere p i åpning? Ellers så gynger 6/8 fint og samspillet fungerer fint. Lydbildet er stort sett transparent og fint og dere henter frem de ulike småtema og effektene fint. Litt rydding i f slik at ikke (den solide) sounden skygger for viktige tematiske linjer.

2.sats: Fin karakter og musikken leker seg avgårde. Fin bruk av betoninger. Noen steder kan klangen bli litt hard i f, spesielt i småmessing. Bruk ikke så mye muskelkraft her.

3.sats: Er ikke obo og fagott fint dere :-) Nydelig musisering solist. Fint akkomp, eller smakfullt som vi sier her i Trøndelag :-) Korpset låter homogent/balansert og med god mening og et transparent lydbilde. Veldig fint musikalsk formet.

4.sats: Er det kjappe tempi som gir for sterk p dynamikk? For nå skjedde det igjen. Men samspillet sitter fint og dere har fint overskudd i alle stemmer. Kunne gjerne ønske meg mer fokus på tydelighet og artikulasjon, mer enn styrken i ff, slik at dere beholder lekenheten og her. Ellers veldig fint musikalsk formet. Og stykket i sin helhet fremføres med veldig god musikkforståelse og overskudd i spillet.

Takk for fin fremførelse!
PS Sendte ikke jeg dere opp i 2.divisjon for noen år siden? Hva gjør dere her igjen da? :-) Hmm…

Tanja Carita Ikonen
1.sats: Dessverre tok det litt tid før dere fant hverandre, men etter A er det kjempefin flytende karakter og fin klang/intonasjon. I forte forsvinner detaljer litt. Fin music making. Kunne ønske meg litt mindre dynamikker.

2.sats: Masse fint her. Herlig samspill, begge klangmessig og karakteristisk.

3.sats: Fin, mysterisk klangfarge. Dessverre litt urytmisk/øker i de første taktene. Kjempefin obosolo og teneramente følelse i D ->. Før F forsvant 16.deler. Brave p, bravo. Dessverre ikke helt kontrollert rytmisk i G. Varm og deilig klang i I.

4.sats: Fin, energisk start. Yes! Litt balansering skulle dette trengt, men generelt fint og lekende karakter. D: Litt uklar musikalsk/fellespulsmessig, men kjempefin spenning til I og kjempefin flyt etter I. Noen litt uheldige innsatser, men det forstyrret ikke helheten som var compact, men rehearsed and exciting.

Takk for fantastisk konsert. Storkoste meg med dette fantastiske stykket, som passet godt for dere. Dere spiller med utstråling og musikalsk modig. Hva jeg tror dere kan jobbe videre med er balansering og å finne more united betoning i starten av fraser.
Takk for opplevelsen, lykke til videre.