STABEKK JANITSJARORKESTER ♫, stiftet 1918


      bilde

KOMMENDE KONSERTER:

SJO i RM
Søn 10.mars, kl 15:25
Lillestrøm Kultursenter
Dirigent Anna F. Hartmann
Arr.side RM


Før-NM-konsert
Tir 12.mars, kl 19:30
Bærum Kulturhus
Dirigent Anna F. Hartmann
Med Opus 82 og ABUK
Bærum Kulturhus, billettsalg


SJO i NM
Lør 16.mars, kl 10:45
Royal Garden, Trondheim
Dirigent Anna F. Hartmann
Arr.side NM

JULETREFEST?
SJO gjør det enkelt for din bedrift/forening å arrangere juletrefest! Vi stiller med glade lekenisser og orkester, og julenissen har poser til alle barn.
Mer informasjon (PDF)

SPILLE I SJO?
Har du lyst til å spille med oss? Vi har plass i flere grupper, ta kontakt med en i styret.
For informasjon om å spille i SJO, se her
.

FØLGE/STØTTE SJO:
Facebook Instagram Grasrotandelen


| Epost: sjo(at)sjo.no | Adresse: Pb 90, 1319 Bekkestua | Bank: 1627.30.67985 | org nr: 982 801 397 |
 
2019

Hva ble spilt:
Variations On A Hymn - Louis Bourgeois
Norsk Kunstnerkarneval - Johan Svendsen

Catrine Berg
Variations:
Dere har valgt to stykker som er ekstra krevende når det gjelder artikulasjon og presisjon. I denne tørre salen høres det også ekstra godt når dere ikke er helt samlet. Gjennomgående i begge stykkene opplever jeg at dere ikke helt lykkes i å samle dere, både rytmisk og også intonasjonsmessig, særlig i staccato-passasjer, og dem er det jo mange av. Bassene forsvinner litt i denne salen, og det gjør det ikke lettere for treblås og høymessing å ha noe å støtte seg på. Det er ikke deres feil, for bassgruppa spiller fint. Dere kommer dere fint gjennom de tekniske utfordringene i Bourgeos. Jeg hører at det har blitt øvd. Treblås finner ikke helt intonasjon og gruppeklang i koralen på 43. Fin og overbevisende avslutning.
Kunstnerkarneval:
Godt gjennomført! Samme bemerkninger som ovenfor ang presisjon og rytmikk, særlig i staccato passasjer. Denne kunne gjerne vært enda mere «leken» og folkemusikkaktig for min del. Fint tema på 7 (horn). Horn kan gjerne spille mer ut her. Dere er et flott korps med god besetning og alle forutsetninger for å spille mye bedre og mer samlet på en heldigere dag. Lykke til videre!

Ingemar Roos
Variations:
Frisk flott start. Saknar lite klang i 16-dels trioler. 23: Herlig fin jevn klang! 114: Lett fin cornett solo! 205: Tema i trombone forsvinner litt i mektig mf omgivelse! God tuttiklang i korpset. De få svake nyanser kunne vært svakere!
Kunstnerkarneval:
God klang, god artikulation. 29 p nyans kan bli mye større kontrast. Gjennomgående større kontraster. 3 takter etter 5 p blir sterkt. 7 fint tema i klang og frasering kommer igjennom godt! God fin slutt med tydelig.