STABEKK JANITSJARORKESTER ♫, stiftet 1918


      bilde

KOMMENDE KONSERTER:

SJO i RM
Søn 10.mars, kl 15:25
Lillestrøm Kultursenter
Dirigent Anna F. Hartmann
Arr.side RM


Før-NM-konsert
Tir 12.mars, kl 19:30
Bærum Kulturhus
Dirigent Anna F. Hartmann
Med Opus 82 og ABUK
Bærum Kulturhus, billettsalg


SJO i NM
Lør 16.mars, kl 10:45
Royal Garden, Trondheim
Dirigent Anna F. Hartmann
Arr.side NM

JULETREFEST?
SJO gjør det enkelt for din bedrift/forening å arrangere juletrefest! Vi stiller med glade lekenisser og orkester, og julenissen har poser til alle barn.
Mer informasjon (PDF)

SPILLE I SJO?
Har du lyst til å spille med oss? Vi har plass i flere grupper, ta kontakt med en i styret.
For informasjon om å spille i SJO, se her
.

FØLGE/STØTTE SJO:
Facebook Instagram Grasrotandelen


| Epost: sjo(at)sjo.no | Adresse: Pb 90, 1319 Bekkestua | Bank: 1627.30.67985 | org nr: 982 801 397 |
 

Hva ble spilt:
Homenaje a Joaquin Sorolla - Bernando Adam Ferrero/Anders Högstedt

Peter Harbeck
1.sats: mange fejl, uha. Det er svær musik, måske for svær. Intonation ikke så god. Det stille sted med fløyte-solo fin, omend ikke akkompagnement. Til sidst får i noget godt og energisk frem.

2.sats:  Akkompagnement for kraftig i sax solo. Det klinger godt i mf, knap så godt når kraftigere. Fin og udtryksfuld legatotema. Intonation til slut ikke helt god.

3.sats: Piano for kraftig og ikke sart nok. Godt og sjovt at lytte til. Akkompagnement må ikke blive for kraftig. Intonation kan blive bedre.

4.sats:  Pas statdig på balance og intonation.

Meget godt spillet, fin energi og engagement.

Elisabeth Fossan
1.sats: Fin start, men en smule urolig temp før dere fant felles puls. Da ble musikken og samspillet mer meningsfullt for oss ute i salen. Fine solistiske dialoger og korpset komper balansert og med god klang. Ekstra kred. fløytesolist. God musikalske initiativ og fraseringer. Solid kjerne/sound ift klang og det spilles med teknisk overskudd og karakter.

2.sats: Presisjon takk, og mer samlet forteklang. Tilgir dere pga en vakker saxsolo :-), men ikke drep henne, da folkens. FY! Hørte i sted at dere har piano. Godt teknisk overskudd, men glem ikke felles puls og underdeling. Upresist en smule. Obs. intonasjon og balanse i slutten av satsen.

3.sats: Mer sfzp-effekter i grovmessing. Lekne gruppesoloer. BRA! Flott karakter og solid juff-spill :-) Dette groover, folkens.

4.sats: Gjerne strammere punkteringer og mer tight. Fine kadenser. Husk å ta plass. Noen er en smule gjerrige i sitt bidrag. By på dere selv. Det er bare musikk. Det låter jo strålende tutti og dere fyrer avgårde. Ingen grunn til beskjedenhet :-) Tydeligere artikulasjon i sluttparti gjelder i slutt som i start. Her er mer energi å hente.

Flott stykke som dere får vist mye av deres gode spill og musikalitet. Savner noe overskudd i presisjon. Takk :-)